Qui som?

Naixement

Construcat neix l’any 2006 de la mà de dos germans, a la província de Barcelona. Funden una petita empresa familiar, que des del primer dia s’ha centrat a garantir la millor qualitat en els seus projectes. 

Als inicis l’empresa se centrava en obra menor, però amb el pas del temps ha experimentat un creixement situant-se com una constructora de referència al territori.

Evolució

Gràcies al creixement experimentat, i amb l’aprenentatge adquirit, actualment l’empresa afronta projectes de qualsevol classe, mantenint sempre els estàndards de qualitat que fa anys que ens avalen.

Treballem en projectes d’obra civil, industrial i d’habitatge.

 

Innovació i sostenibilitat

Fem una aposta ferma per la innovació, implementant nous materials i processos per tal de construir un sector més sostenible.

Centrem els esforços en garantir una millora del medi ambient, creant espais adaptats a les necessitats actuals del planeta i del client.

Contacte:
Info@construcat.cat
667 650 696
667 650 354
Drets:
Tots els drets reservats
© Construcat S.L 
Scroll to Top
Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies    Més informació
Privacidad