Naixement

Construcat neix al 2006 amb l’objectiu de resoldre les nescesitats en màteria de construcció a Catalunya.

Fundada per dos germans es una empresa familiar centrada en garantir la millor de les qualitats i standards a l’hora de treballar en qualsevol ambit relacionat amb la construcció, la promoció o la reforma, tant d’habitatge com d’obra civil.

Els 17 anys d’experiència i la immensitat de projectes duts a terme ens avalen com una empresa de qualitat en el sector on sobretot el màxim interès es centra en satisfer les nescesitats del client de la millor manera possible.

Why do we use it?

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que s’accepta la nostra política de cookies    Més informació
Privacidad